vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Spotrepair camper of caravan

Helaas, heb u zomaar een kleine schade aan de bumper, spiegelkap of wanddeel.
Camper Care Lemmer heeft en een aantal systemen ontwikkeld om de kleine irritante schades voordelig te herstellen. Het alternatief voor dure reparaties; kunststof of polyester lassen, wand duplicering en coating van delen. Door veroudering kunnen douchebakken gaan lekken of de lak vergelen aan de voorzijde van de camper. Bumpers beschadigen helaas regelmatig, een nieuwe bumper is kostbaar of moeilijk verkrijgbaar voor oudere campers of caravans. Plaatselijk herstellen is dan de voordelige oplossing. Met wand duplicering kunnen we tegenwoordig de unieke profilering van de wand dupliceren en mooi & voordelig repareren. Vraag ons naar de mogelijkheden.
De kunst van het lassen van kunststof of polyester onderdelen beheersen de vakmensen van Camper Care Lemmer zeer goed, dit bespaart u tijd en reparatie kosten. Het in topconditie houden van de camper of caravan is voor Camper Care Lemmer dagelijkse werk. Noodzakelijk voor het behouden van de waarden en aanzicht en verhoogd het vakantie comfort. Dit maakt vakantie met de camper of caravan aantrekkelijk.

Als u foto’s maakt van het beschadigde (onder)delen en via de WhatsApp nr. 0630621432 toestuurt, dan geven wij u de prijs voor de spotrepair van delen.

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Familie Bos,

Prima geholpen,super hersteld

henk Verschore,

Noodreparatie nadat camperdakraam kapot ging. Besteld en twee weken later vervangen. Top!!