vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Spotrepair

Helaas, heb u zomaar een kleine schade aan de bumper, spiegelkap of wanddeel. Een spot repair of uitdeuken zonder spuiten biedt uitkomst.
Camper Care Lemmer heeft en een aantal systemen ontwikkeld om die kleine irritante schades voordelig te repareren. Het alternatief voor dure reparaties; kunststof of polyester lassen, wand duplicering en plaatselijk coating van delen. Heeft uw camper vergeelde lak aan de voorzijde of een lekkende douchebak door veroudering. Dit soort reparaties kunnen wij snel en voordelig uitvoeren! Bumpers beschadigen helaas regelmatig, een nieuwe bumper is kostbaar of moeilijk verkrijgbaar voor oudere campers of caravans. Plaatselijk herstel is dan de voordelige oplossing. Beschadigde caravanwand, met wand duplicering kunnen we tegenwoordig de unieke profilering van de wand dupliceren, mooi & voordelig gerepareerd. Vraag ons naar de mogelijkheden.
De kunst van het lassen van kunststof of polyester onderdelen beheersen de vakmensen van Camper Care Lemmer zeer goed, dit bespaart u tijd en reparatie kosten. In topconditie houden van uw camper of caravan is voor Camper Care Lemmer dagelijkse werk. Noodzakelijk voor het behouden van de waarde, de levensduur en het comfort. Als de camper of caravan er weer als nieuw uitziet verhoogd het ook uw vakantie plezier.

Als u foto’s maakt van het beschadigde (onder)delen en via de WhatsApp nr. 0630621432 toestuurt, dan geven wij u de prijs voor de spotrepair van delen.
Ook kunt u mail met foto’s sturen naar: info@campercaravancarelemmer.nl

Ed Verbeek,

Na een kleine glijpartij de bijrijderskant flink inelkaar, alles is er nieuw op gekomen nieuwe deur ,spiegel hele zijkant gespoten geen kleurverschil met welke kant dan ook. Auto kreeg ik gepoetst en wel terug, leen auto gehad. Echte vaklui zo bestaan er niet veel . Top service en topmerk geleverd. 👍🙏🍾

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Familie Bos,

Prima geholpen,super hersteld

henk Verschore,

Noodreparatie nadat camperdakraam kapot ging. Besteld en twee weken later vervangen. Top!!