vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Camper of caravanschade

Als met u alles maar goed gaat, dat is het belangrijkste. Wij regelen de totale schadeafhandeling; de expertise, het digitale dossier en de uitwisseling van gegevens en het financiën traject met de verzekeraar of de tegenpartij. Dan kunnen wij meteen starten met het schadeherstel, uitgevoerd met het Focwa vier jaar garantie certificaat.

Met meer dan +2000 schades per jaar zijn wij de experts in het herstellen van camper- & caravanschade.
Camper & Caravan Care Lemmer regelt voor u de taxatie, expertise en het opstellen van een digitaal schadedossier. Dat is nodig om de gegevens uit te wisselen met de expert en verzekeraar. Indien nodig stellen we tegenpartij aansprakelijk. Het herstellen van een camper- of caravanschade gespecialiseerde werk.
Wij garanderen dat u met de uitkering van de verzekering de schade volledig kunt laten repareren. Vaak ontstaan er problemen en extra kosten omdat er externe partijen bij betrokken zijn bij de reparatie. Ons bedrijf beschikt zelf over een spuitcabine en een richtbank voor het chassis van het autodeel.
Het herstel proces wordt door ons volledig binnen ons eigen bedrijf uitgevoerd. In het digitale dossier zijn alle werkzaamheden vastgelegd. De reparatie voeren we uit onder de strikte richtlijnen van de fabrikant en Focwa. Als de camper of caravan aan u afgeleverd wordt lopen wij samen met u de uitgevoerde werkzaamheden na. Camper en Caravan Care Lemmer is één van die bedrijven die veel ervaring heeft met de reparatie van de opbouw. Na de reparatie ontvangt u het Focwa 2+2 jaar garantiebewijs.

Vragen: kunt u ons bellen op nr. 0514 533 523 of  WhatsApp nr. 0630621432 Mailen naar: info@campercaravancarelemmer.nl


De Focwa Camper Schade Select bedrijven als Camper & Caravan Care Lemmer hebben een overeenkomst met de meeste verzekeraars.
Dit betekend voor u; repareren met het laagste eigen risico en we kunnen meestal direct starten met het herstelproces.
Voor vragen mail: info@campercaravancarelemmer.nl

Ed Verbeek,

Na een kleine glijpartij de bijrijderskant flink inelkaar, alles is er nieuw op gekomen nieuwe deur ,spiegel hele zijkant gespoten geen kleurverschil met welke kant dan ook. Auto kreeg ik gepoetst en wel terug, leen auto gehad. Echte vaklui zo bestaan er niet veel . Top service en topmerk geleverd. 👍🙏🍾

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Familie Bos,

Prima geholpen,super hersteld

henk Verschore,

Noodreparatie nadat camperdakraam kapot ging. Besteld en twee weken later vervangen. Top!!