vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Camper of caravanschade

Als met u alles maar goed gaat, dat is het belangrijkste. Wij regelen de totale schadeafhandeling, de digitale uitwisseling van gegevens en financiën met de verzekeraar of de tegenpartij. De schade kunnen wij snel en vakkundig repareren.

Met meer dan +2000 schades per jaar zijn wij de experts. De taxatie en expertise, het opstellen van een digitaal schadedossier wat geschikt is voor de uitwisseling met uw verzekeraar. Indien noodzakelijk stellen we voor u de tegenpartij aansprakelijk.
Met de uitkering van de verzekering kan de schade door ons volledig gerepareerd worden. Vaak ontstaan er problemen en extra kosten omdat er te veel externe partijen bij betrokken zijn bij het reparatieproces. Camper of caravandealerbedrijven beschikken zelf zelden over een spuitcabine of richtbank voor het autodeel, wij werken dan ook regelmatig voor dealerbedrijven.
Wij handelen de schade volledig af en voeren het herstel uit binnen ons eigen bedrijf. In het digitale schadeherstel dossier worden alle werkzaamheden vastgelegd, uitgevoerd onder de strikte Focwa voorwaarden. Als de camper of caravan aan u afgeleverd wordt lopen wij samen met u de uitgevoerde werkzaamheden na. In het expertiserapport staat alles duidelijk omschreven, zodat u weer veilig op pad kunt. 
Het herstellen van een camper- of caravanschade gespecialiseerde werk. Camper en Caravan Care Lemmer is één van die bedrijven die veel ervaring heeft met de reparatie van de opbouw. Na de reparatie ontvangt u het Focwa 2+2 jaar garantiebewijs.

Vragen: kunt u ons bellen op nr. 0514 533 523 of  WhatsApp nr. 0630621432 Mailen naar: Folkert Camper Care Lemmer


De Focwa Camper Schade Select bedrijven als Camper & Caravan Care Lemmer hebben een overeenkomst met de meeste verzekeraars. Dit betekend voor u;
repareren met het laagste eigen risico en we kunnen meestal direct starten met het herstelproces. Voor vragen mail: Folkert – Camper Care Lemmer

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Familie Bos,

Prima geholpen,super hersteld

henk Verschore,

Noodreparatie nadat camperdakraam kapot ging. Besteld en twee weken later vervangen. Top!!