vier jaar schriftelijke Focwa garantielaagste eigenrisicohuur campers beschikbaar

Dak dicht, door veroudering is dit niet vanzelfsprekend!

Dak dicht’ dat schreef Ger Elskamp van de NKC in het blad de Kampeerauto, de coating die hagelschade kan voorkomen en repareren! De grootste schrik van iedere camper eigenaar, lekkage plekken in de bekleding van wand- of dakdeel. Helaas komt dit door veroudering van aluminium- of GFK kunststofplaten vaak voor, er ontstaan kleine scheurtjes en gaatjes in het materiaal.


Maar ook de kitranden of afdichting rond dakramen of doorvoer vormen een aandachtspunt voor de camper bezitter. Het probleem wordt meestal te laat ontdekt en heeft verschillende oorzaken, een hagelschade maar ook het verkrijten van GFK kunststoffen of een lekkende kitrand maakt dat vocht de constructie aantast.
Regelmatige controle van dak en wanddelen en vochtmeting is dan aan te bevelen, zo blijft de camper in top conditie en voorkomt u problemen. Bij ons bent u welkom om tegen de kostprijs een inspectie met vochtmeting te laten uitvoeren.
Met de Premium Durabull Protection behandeling voorkomt u hagelschade, lekkage problemen en het vervangen van kitnaden behoort tot het verleden. Dit scheelt een hoop ergernis en onderhoudskosten.
Voor vragen mail naar: info@campercaravancarelemmer.nl

Bij ons bent u welkom om tegen de kostprijs van € 49.00 een inspectie met vochtmeting te laten uitvoeren op afspraak.
Adres: Lemsterpad 44, 8531 AA Lemmer. Voor een afspraak: whatsapp 06 306 214 32 of bel ons op 0514 533 523

Ed Verbeek,

Na een kleine glijpartij de bijrijderskant flink inelkaar, alles is er nieuw op gekomen nieuwe deur ,spiegel hele zijkant gespoten geen kleurverschil met welke kant dan ook. Auto kreeg ik gepoetst en wel terug, leen auto gehad. Echte vaklui zo bestaan er niet veel . Top service en topmerk geleverd. 👍🙏🍾

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Familie Bos,

Prima geholpen,super hersteld

henk Verschore,

Noodreparatie nadat camperdakraam kapot ging. Besteld en twee weken later vervangen. Top!!